Beoordelingen van La Cubanita Zwolle

Recente recensies van La Cubanita Zwolle

5 sterren na 76 reviews

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De tapasboxen waren goed gevuld, bleven warm en smaakten heerlijk! Echt een aanrader om thuis te genieten van tapas en uiteraard om de horeca te steunen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super .....

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk net of we bij jullie zaten te eten

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als van ouds weer genieten van al die diversiteit aan hapjes! Goed van tempratuur en heerlijk van smaak! Jullie zijn toppers en tot een volgende keer😋👍

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker! Dit gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten gehad. Goed verpakt en nog lekker warm terwijl ik het met de fiets had opgehaald. Zou zeker nog is bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald aangezien Thuisbezorgd niet buiten 2,5 km bezorgen, zelf willen ze wel maar zijn van Thuisbezorgd afhankelijk. Eten erg goed, lekker warm, goed verpakt en ruim voldoende. Uiteraard wordt de tapas na 45 min wat minder warm, maar opgelost met oven op lage stand. Voor herhaling vatbaar!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was als gewoonlijk weer top! Goed van tempratuur en smaak. Wij gaan zeker weer bestellen.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed geholpen eten was snel klaar en smaakte super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis Tapas gegeten. Bestelling keurig verzorgd. Echt een aanrader!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurige service en precies optijd het eten klaar op het tijdstip om af tehalen. Het was eten top van smaak en alles was prima qua tempratuur! Wij komen zeker terug!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een echte aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en erg lekker alleen wel weer 1 ding gekregen wat we niet besteld hebben en wat we besteld hebben zat er niet bij. Dat is dan wel weer jammer.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker om ook thuis van te genieten. Vanwege Valentijn een leuke surprise. Dat geeft de overall beoordeling eigenlijk nog een extra ster! Top gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond aeten afgehaald om thuis op te eten. Het eten was goed verzorgd, op de afgesproken tijd klaar, warm en erg lekker. We gaan liever bij jullie uit eten, maar nu dat niet kan was dit een prima alternatief. Voor herhaling vatbaar!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn uitermate tevreden over het eten. Warme gerechten waren goed warm en heerlijk van smaak! De koude gerechten ook top en verrukelijk van smaak. Wij gaan dit zeker vaker doen!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en niet duur. Alleen jammer dat jullie niet in Zwolle Zuid bezorgen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goede service en lekker eten. Dikke 10!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel geld voor weinig ! Normaal onbeperkt nu 37,50

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

TAPAS ZIJN DIVERS EN ERG SMAAKVOL

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer lekker. Wel is het onduidelijk welke bakje saus voor welk gerecht bedoeld was, maar ach alles is wel lekker ;-) Wat jammer en onduidelijk was, was waar het eten opgehaald moest worden. Licht brande, maar deur was dicht. Omgelopen en uiteindelijk iemand aangetroffen en snel met het eten naar huis!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker veel eten voor weinig geld!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De gerechten waren qua porties goed samengesteld, ruim voldoende. Ook de smaken waren superlekker, zowel het koude als warme gedeelte. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en goed georganiseerd .

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal! Mogelijkheid tot afhalen en thuis genieten :-) Op tijd klaar, gemakken te bestellen en te betalen! T O P

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Waren weer heel tevreden

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas voor thuis opgehaald. Jammer dat bezorgen in Stadshagen niet kan, maar dat er iemand bij de achteringang klaar stond voor ons maakte veel goed. En de tapas waren in één woord heerlijk en dat voor een scherpe prijs. Voor herhaling vatbaar!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is erg weinig voor veel geld en we hebben van alles twee besteld (warme boxen) voor twee personen. Was wel weer zoals normaal heerlijk!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechtjes waren heerlijk alleen hadden we jammer genoeg een gerechtje te weinig ontvangen en daar kwamen we thuis pas achter.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar, goede service, lekker

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Bestellen ging vlot via de site. Het eten kon coronaproof worden afgehaald. Goede porties.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten jammer dat de hamburgertjes koud waren. Is het mogelijk om salade te bestellen? Zou ook fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar en heerlijk gegeten

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben lekker gegeten van de afhaal van La Cubanita. Toppers!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk om het uiteten zo toch een beetje in huis te halen. Ideaal voor savonds als borrelhapje. Hebben ervan genoten!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was op tijd klaar, het was lekker. Aardige bediening.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Lekker eten, goede service & vriendelijk personeel. Zeker aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Een gerechtje die we hadden besteld zat er helaas niet bij maar ondanks dat hebben we ervan genoten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd , en voortreffelijk verzorgd. Prijs kwaliteit uitstekend.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

moeilijk na te trekken waar de diverse sausjes bij horen bij afhalen bestelling, misschien vermelden op sausje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gisteren hier tapas besteld en opgehaald, onderweg zagen we dat de aardappelen er niet bij in zaten, toen direct gebeld. Ze bood direct haar excuses aan en ze hebben het direct opnieuw klaargemaakt en we kregen hierdoor ook nog wat extra's erbij! Super opgelost! Verder lekker gegeten!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Goed in papieren tasje. Ondanks bestellen toch bijna 10 min moeten wachten (gezien Corona jammer, normaal geen probleem) Evt de schalen vervangen door een andere verpakking, bij het iets kantelen liep de olie over mijn handen

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch! Fijn dat we op deze manier toch nog lekker kunnen genieten van jullie gerechten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten op Koningsdag! Wij komen zeker terug :)

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke actie op Koningsdag met de gratis cocktails + jars bij 2 schalen tapas! Beetje jammer waren al die losse piepschuim bakjes die allemaal individueel ook nog in aluminium verpakt werden. 9 piepschuim bakjes. Wat een enorme afvalberg én 2 schalen (zoals besteld) was fijner geweest op tafel. Dit oogde toch naar net niks. Qua eten; Brood was zalig vers! Het meeste was erg lekker. Alleen de spareribs en de hamburgers leken meer gekookt dan gebakken.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, netjes ingepakt waardoor het thuis nog lekker warm was!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was weer goed. Kroketjes waren weer heerlijk warm. Misten wel 1 product maar is netjes opgelost. Gratis extra’s waren een grote verassing. Zeer fijn restaurant om te bestellen!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Eten wel koud, en de aardappeltjes heel zacht. Maar zeker een aanrader om dit thuis te eten in deze corona tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een leuke persoonlijke kaart. En als verrassing lekkere ijsjes/drankjes 👍🏻

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dank je wel dat ik in de binnentuin mocht zitten. Natasha goed gezien. Verder was het eten uiteraard erg lekker.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk allemaal, met meer dan genoeg voor 2, de cheesecake hebben we later op de avond opgegeten :-) Bedankt voor snelle en vriendelijke service!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en ondanks dat het afhaal was was de kwaliteit nogsteeds uitstekend net als wanneer wij in het restaurant zaten

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Warm, goed, veel

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Na 10 minuutjes was het nog warm op te eten! Heerlijk zo als we gewend zijn!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas afgehaald, warme en koude schaal. Conform Corana maatregelen. Voortreffelijk ! Heerlijk thuis gegeten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geleverd de afhaal versie van La Cubanita.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ontzettend lekker. Het eten was goed ingepakt. 10 minuten later was het eten nog zeer voldoende warm waardoor het nog lekker en goed te eten was. De kwaliteit is zoals ik gewend ben van La Cubanita; zeer lekker! Zeker voor herhaling vatbaar en fijn dat het zo op deze manier middels afhalen kan! Ga zo door...

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, kwaliteit goed en zelfs nog extra ijs en brood gekregen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! We kregen zelfs eens stuk brood en twee ijsjes extra erbij. Topservice!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alleen niet alles was even warm. Maar zou ik er weer bestellen; JA!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, goed verpakt en warm genoeg voor thuis. Nu twee keer bestelt en we hebben beide keren wat extra’s gekregen. Jammer dat we nu niet naar het restaurant kunnen, maar in deze tijd is het fijn dat we het restaurant want in huis kunnen halen. Ga zo door!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super! Keurig verzorgd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heel lekker gegeten, alles was goed warm en in goede porties. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker genoten van de tapas, geserveerd met knapperig brood en heerlijke aioli

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig verpakt, voldoende en erg smakelijk. Super!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte goed, netjes verpakt allemaal (sausjes apart),, goed verzorgd,. Zo kun je er in deze tijden zeker een gezellige avond van maken thuis.